Névnap

Ma 2020. szeptember 24., csütörtök, Gellért és Mercédesz napja van. Holnap Eufrozina és Kende napja lesz.

Ízelítő

Látogatók

mod_vvisit_counterMa93
mod_vvisit_counterTegnap111
mod_vvisit_counterA héten704
mod_vvisit_counterA hónapban3062
mod_vvisit_counterLátogatók:1069454

Jelenleg

Jelenleg 18 vendég olvas minket

Pekpol

 

Zakłady Mięsne Pekpol Ostrołęka története 40 évre nyúlik vissza. A cég már az egyik legnagyobb ipari üzeme Lengyelországnak.

A gazdasági és politikai rendszer átalakulása Lengyelországban azt eredményezte, hogy egyre gyorsabban fejlődtek az ipari ágazatok, többek között a húsipar is.

Az egész gyártási folyamat biztonságosan automatizálhatóvá vált.

Annak érdekében, hogy az Európában működő vállalatok megfeleljenek az Európai Unió követelményeinek új technológiákat vezettek be.

A modern technológia jelenleg a legfontosabb eleme a vállalat stratégiájának. Egy hatékony gépparkkal segített megtervezni és végrehajtani egy teljesen új termelési ciklust.

Jelenleg a Zakłady Mięsne Pekpol Ostrołęka magában foglalja a fejlett gépsorokat,  downstream szeletelő sort vörös hús vágáshoz, hús szeletelő sort, csomagoló gépsor, csomagoló termékek, kartonozót.

A modernizáció és az új technológiák bevezetése nem az egyetlen tényező, amely meghatározza a Zakłady Mięsne Pekpol Ostrołęka sikerét.

Ennek fontos eleme az, hogy megőrizzék a hagyományos és időtálló recepteket.

A legtöbb termék bizonyított és változatlan receptek alapján készülnek. A cég jelenleg 120 terméket gyárt.

A termékek köre széles, és a következőket tartalmazza: füstölt húsok, vékony kolbász, vastag kolbász, virsli, blokk termékek.

A zászlóshajó termékek a "Paryżanki" virslik, amelyek kétszer elnyerték a rangos Consumer Laurel "Best in Poland" díjjat, valamint Oak Kamra termék vonal, tölgyes sonka, Kamra Kabanosy, vadász kolbász, boróka kolbász, és száraz Krakkó kolbász.

Termékkínálatunk folyamatosan igazítjuk a változó piaci és fogyasztói igényekhez.

Felvágott, sonka, szalámi, kolbász...
 
valid xhtml www valid css