SIRHA 2014 Kiállítás

SIRHA Budapest 2014. Kiállítás a Hungexpo Vásárközpontban

Lyon, Isztambul, Moszkva, Genf és Shanghaj után Budapesten is megrendezésre kerül a SIRHA BUDAPEST.

Az élelmiszeripar, a sütő- és cukrászipar, a szálloda- és vendéglátóipar szakkiállításán a beszállítóknak és a forgalmazóknak teremtünk szakmai fórumot. A számos program mellett a nemzetközi szakvásár ad helyet a Bocuse d'Or magyarországi döntőjének is.

Ezúton meghívjuk Önt 2014. március 10 és 12 között megrendezésre kerülő
SIRHA Budapest kiállításra,
a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba.

kattintson ide ingyenes belépőért

A HUNGEXPO Zrt. 2014. március 10-12. között Közép-Kelet Európában egyedülálló módon, hazánkban rendezi meg a SIRHA BUDAPEST – Nemzetközi Élelmiszeripari, Sütő-, és Cukrászipari, Szálloda és Vendéglátóipari és Gasztronómiai Szakvásárt.

A SIRHA franciaországi, központi kiállítása a világ élelmiszeripari és vendéglátóipari ágazatában dolgozó szakemberei számára nívós, kihagyhatatlan szakmai jelentőségű esemény. 2014. március 10-12. között Önnek is lehetősége lesz arra,hogy a nemzetközi színvonalú SIRHA BUDAPEST kiállítás magyarországi premierjén találkozzon az iparág szereplőivel.

A SIRHA már Törökországban, Svájcban és Oroszországban is kiemelkedő eredményekkel zárt, így Budapesten is akár 20-25 000 látogatóra számítunk külföldről és belföldről egyaránt.

A kiállítás során a HUNGEXPO Zrt. biztosítjja a szektor újdonságainak megismerését, és a rálátást a piac legmeghatározóbb szereplőinek kínálatára. A gasztronómiát, a vendéglátást, az élelmiszer-kereskedelmet, a sütőipart és még sok egyéb kapcsolódó szolgáltatást lefedve a SIRHA BUDAPEST összehozza az iparágak valamennyi résztvevőjét.

A Foodapest, az UKBA és a Hoventa összeolvadásából született, ám merőben új esemény létrehozásáról a partnerek megkérdezése után döntött a Hungexpo, amelynek anyacége, a GL Events a Sirha licensztulajdonosa. A kiállítók válaszaiból ugyanis egyértelműen kiderült: szükség van egy regionális, kihagyhatatlan presztizsértékű, kétévente rendezett szakmai seregszemlére Budapesten, amely egyesítheti a három korábbi kiállítás célcsoportjait, több kiállítót és látogatót vonz és a nemzetközi trendeknek is megfelel. A Sirha épp ezek jegyében, a trendek, innováció, üzlet és kreativitás fókuszálásával zajlik a világ több pontján, nívó kísérőrendezvényekkel.

A Sirha Budapest is erős programokat vonultat fel: itt rendezik meg a Bocuse d’Or hazai válogatóját és már zajlanak a tárgyalások a kormány bevonásával a világ egyik legrangosabb szakácsversenye európai döntőjének Magyarországra csábításáról. Sikeres pályázat esetén 2016-ban lehetne először Budapesten a Bocuse d’Or European Selection. Az azonban már biztosnak tűnik, hogy 2014-ben a Sirha Budapest ad otthont a Kreatív Konyhafórumnak, a Future Store-nak, a Kiváló Magyar Termék Díjátadónak és további konferenciáknak is.

Legyen Ön is részese a szakmai seregszemlének, és találkozzunk 2014. március 10-12. között a SIRHA BUDAPEST kiállításon!

 
valid xhtml www valid css